EN English

E-hajó akkumulátorok

Egy hétvégi kempingezés vagy vitorlázás egy szeles napon a tengeren, bármi is az Ön szenvedélye, fontos, hogy egy megbízható, tartós akkumulátor szolgáltassa az energiát a hajójának, lakóautójának, hiszen egy kifogástalanul működő akkumulátor a parttól vagy a lakott településektől távol fontosabb, mint máshol. Bővebben...

Miért ajánljuk Önnek a hajójához és lakóautójához a Zenith professzionális akkumulátorait? Egy hagyományos indítóakkumulátor jellemzője az, hogy rendkívül rövid idő alatti nagy áramot képes leadni, viszont gyorsan tönkremegy a folyamatos áramfelvételtől. A Zenith ZNC sorozatát ellenben úgy terveztünk, hogy maradandó károsodás nélkül elviselje a különböző fogyasztók állandó áramigényét.

A lakóautók, lakókocsik és jachtok ma a legfejlettebb eszközökkel vannak felszerelve, így értelemszerűen ezek a modern járművek magasabb igényeket támasztanak az akkumulátorral szemben. A Zenith termékei teljesítik az Ön elvárásait az akkumulátor kapacitással szemben, legyen az egy délutáni rövid kirándulás, vagy egy több hetes hajóút.

Ezért ajánljuk Önnek a Zenith a karbantartásmentes AGM akkumulátorokat. Mindegy, hogy úton vagy vízen halad a Zenith akkumulátorok végig megbízható segítsége lesz a hosszú úton.

Zenith ZL sorozat
Mélyciklusú zárt AGM akkumulátorok

Ipari felhasználásra készült, így bírja a rendszeres, mélykisütést. kb. 500 ciklus 75% lemerítés esetén. Bővebben...

Minden ZL termék

Zenith ZLS sorozat
Mélyciklusú zárt AGM szilikonons akkumulátorok

Az elektromos járművek rendkívül magas áramfelvételére készült. Kb. 600 ciklus 75%-os lemerítés esetén. Bővebben...

Minden ZLS termék

Zenith ZTB sorozat
Mélyciklusú folyadékos akkumulátorok

Klasszikus ipari munkaakkumulátor. Kb. 800 ciklus 75%-os lemerítés esetén. Bővebben...

Minden ZTB termék

Zenith ZLI sorozat
Lithium akkumulátorok

A normál akkumulátor súlyának harmada.
Akár 1 óra alatt feltölthetök, kb. 3.000 ciklusos élettartam. Bővebben...

Minden ZLI termék

Hírlevél