EN English

Takarítógép akkumulátorok

Az ipari-takarítással foglalkozó vállalkozások menedzsmentje, a szolgáltatási színvonaluk fenntartása és a berendezéseik üzemeltetése során számtalan kihívással találkozik. A takarítógépek karbantartási igényének menedzselése, a költségek egyensúlyban tartása, a megfelelő szakképzett személyzet hiánya, a szigorodó környezetvédelmi előírások betartása rengeteg időt és energiát követel meg a cégektől. Bővebben...

A Zenith Magyarországnál tisztában vagyunk vele, hogy partnereink milyen kihívásokkal szembesülnek, és azért kínáljuk több évtizedes tapasztalatunkat és szakértelmünket, amit a mély-ciklusú akkumulátor fejlesztésben elértünk, hogy az utolsó dolog, ami partnereinknél aggodalomra adjon okot, az az akkumulátorok minősége és megbízhatósága legyen a padlótisztító gépekben.

A Zenith, a munka-akkumulátorok specialistájaként, a strapabíró tartósságot, a hosszú élettartamot és a konzisztens teljesítményt kínálja Önöknek nap, mint nap. A Zenith Magyarországnál, a prémium akkumulátorok szállítójaként felismertük annak fontosságát, hogy a magas szintű szolgáltatások elengedhetetlen feltétele a folyamatos rendelkezésre állás, ezért kínáljuk kiváló minőségű, Mély-ciklusú Savas, AGM és AGM Silicon akkumulátorainkat a padlótisztító gépekhez.

A gyártás során a legújabb, innovatív technológiát használjuk és minden egyes akkumulátorunkat egyedileg teszteljük. A térhálós rácsok gyártása nagy nyomáson történik, ezért a Zenith akkumulátorok rendkívül rugalmasak és tartósak. A Zenith akkumulátorok megfelelnek a legszigorúbb szabványoknak és az egyik legjobb választást jelentik a munka-akkumulátorok piacán.

A minőséget mi nem csak ígérjük, hanem garantáljuk, mivel a Zenith egyedülállóan hosszú, akár 2 év / 800 ciklus garanciát ad minden mély-ciklusú akkumulátorára. (Megadott specifikációjú töltővel.)

Zenith ZL sorozat
Mélyciklusú zárt AGM akkumulátorok

Ipari felhasználásra készült, így bírja a rendszeres, mélykisütést. kb. 500 ciklus 75% lemerítés esetén. Bővebben...

Minden ZL termék

Zenith ZLS sorozat
Mélyciklusú zárt AGM szilikonons akkumulátorok

Az elektromos járművek rendkívül magas áramfelvételére készült. Kb. 600 ciklus 75%-os lemerítés esetén. Bővebben...

Minden ZLS termék

Zenith ZTB sorozat
Mélyciklusú folyadékos akkumulátorok

Klasszikus ipari munkaakkumulátor. Kb. 800 ciklus 75%-os lemerítés esetén. Bővebben...

Minden ZTB termék

Zenith ZLI sorozat
Lithium akkumulátorok

A normál akkumulátor súlyának harmada.
Akár 1 óra alatt feltölthetök, kb. 3.000 ciklusos élettartam. Bővebben...

Minden ZLI termék

Hírlevél